FAQ

WSZYSTKO O

DERMA ROLLERZE FAQ

zobacz..

Newsletter

Ice Roller - chłodzący roller czyli urządzenie do zadań specjalnych

WYSTARCZY ZAMROZIĆ      ROLOWAĆ     i CIESZYĆ SIĘ NAPIĘTĄ, ZDROWĄ SKÓRĘ

ŁATWE / PROSTE / EFEKTYWNE / NATURALNE

 

ICE ROLLER  urządzenie do zadań specjalnych – zawsze gotowe do użycia i nigdy się nie zużyje!

Chłodzący roller pozabiegowy, który  jest podręcznym urządzeniem z głowicą rolującą wypełnioną żelem, która może być efektywnie chłodzona w lodówce.To małe urządzenie ma niewiarygodne działanie antyobrzękowe.

 

Zapraszamy, więcej informacji o ICE ROLLERACH w linkach poniżej :)

Roller do użytku domowego

Roller profesjonalny

 

Opinie Klientów

 

ALANTOINA łagodzi, goi i nawilża

Użytkownik: Wiola W.

Data dodania: 22 lutego 2015

Treść: Dobrze rozpuszcza się w wodzie a dodana do balsamu do ciała fajnie nawilża skórę i likwiduje suche skórki.

BETAINA nawilża łagodniej niż woda

Użytkownik: Wiola W.

Data dodania: 22 lutego 2015

Treść: Występuje w formie białych higroskopijnych kryształków. Betainę stosuję jako dodatek do szamponów bądź żeli pod prysznic,których skład nie do końca mnie zadowala.Jej pozytywne działanie polega bowiem na zmniejszaniu szkodliwości owych niepożądanych składników.No i dzięki niej kosmetyki do mycia bardziej się pienią. I za to ją lubię:)

WITAMINA E witamina młodości

Użytkownik: Wiola winiarz

Data dodania: 22 lutego 2015

Treść: Występuje w formie bardzo gęstego olejku. Stosuję ją jako jeden z podstawowych składników serum z wit C i kwasem hialuronowym. Jednak tylko kropelkę, ponieważ w większej ilości może zapychać..Sprawdza się też jako wzbogacenie kremu na noc.

KOENZYM Q10 podstawa kuracji anti-aging

Użytkownik: Wiola W

Data dodania: 22 lutego 2015

Treść: Proszek barwy marchewkowej,trudno rozpuszczalny w tłuszczach. Ale jak już się uda go rozpuścić (najlepiej w ulubionym,lekko podgrzanym olejku),to nałożony na buzię działa cuda.

SPIRULINA ma wszystko co lubimy

Użytkownik: Wiola winiarz

Data dodania: 22 lutego 2015

Treść: Stosuję ją jako maseczka do twarzy,która skutecznością nawilżenia nie ma sobie równych. Sprawdza się też jako dodatek do peelingu ze sproszkowanym korundem.

KWAS HIALURONOWY 1,0% działa na dwa poziomy skóry

Użytkownik: Wiola W.

Data dodania: 22 lutego 2015

Treść: W połączeniu z drobinkami korundu daje zadowalający efekt domowej mikrodermabrazji. Lekko nawilża i co najważniejsze nie zapycha.

KWAS KOJOWY przebarwienia precz!

Użytkownik: Wiola W.

Data dodania: 22 lutego 2015

Treść: Kwasu używam jako tonik w stężeniu 1%,czyli 1,5g kwasu na 150 ml wody destylowanej lub hydrolatu różanego.Buzię przecieram dwa razy dziennie.Czy zauważyłam efekty? Jedno jest pewne-tonik nie wysusza ani nie ściąga skóry i fajnie oczyszcza.

KWAS MIGDAŁOWY peeling na lato

Użytkownik: Wiola W

Data dodania: 22 lutego 2015

Treść: W stężeniu 4% bardzo wysuszył moją skórę i przy nałożeniu już po kilku minutach silnie piekł i szczypał. Złuszczenie wystąpiło dopiero po tygodniu.Przez ponad miesiąc skóra była bardzo wysuszona,zaczerwieniona-mimo codziennej aplikacji nawilżających olejków a nawet colostrum.Dopiero tonik z kwasu kojowego nieco ją ukoił.Efektów na plus nie zauważyłam.Ale być może 4% to dla mojej skóry za dużo.

PIRYTONIAN CYNKU jedyny na łupież

Użytkownik: Wiola W.

Data dodania: 22 lutego 2015

Treść: Jako, że od dawna zmagam się z ŁZS, na które na dłuższą metę nie pomaga żaden najlepszy szampon,maść czy wcierka,postanowiłam wypróbować pirytonianu cynku. Ma konsystencję emalii,szybko zasychającej w kontakcie ze skórą. W takiej postaci wcieram go w skórę głowy i pozostawiam do wchłonięcia. Plusem jest to,że w przeciwieństwie do szamponów na ŁZS (które nie tylko silnie wysuszając włosy,lecz też nie eliminują łuszczenia i swędzenia na dłużej niż 2-3dni),cynk pozwala mi zapomnieć o tej przykrej dolegliwości na 1-2 miesiące. Polecam.

KWAS HIALURONOWY W LIPOSOMACH

Użytkownik: Barbara Pryczek

Data dodania: 19 lutego 2014 02:23

Treść: Wspaniała stronka. Wyczerpujące opisy. Bardzo szybka dostawa. Gratisy do przetestowania. Dzięki temu zaczynam się przekonywać do innych półproduktów (nie tylko przetestowane i ulubione przeze mnie).

VOLUPLUS czasami tłuszczyk jest potrzebny

Użytkownik: Sylwia

Data dodania: 11 lutego 2015

Treść: Stosowalam pod oczy i w obrebie policzkow regularnie okolo miesiaca i widze efekty.Przy mojej szczuplej twarzy ze sklonnoscia do "zapadania policzkow"to juz cos ! Na pewno bede kupowala nadal , bo poki co , nic lepszego na te "zapadniecia" nie mialam . Polecam do regularnego stosowania !

EKSTRAKT Z KRWAWNIKA redukuje pory i zmarszczki

Użytkownik: Agnieszka

Data dodania: 7 lutego 2015

Treść: Bardzo fajny ekstrakt:)Dodaje go do większości kremów przy cerze naczyniowej,mieszanej i problematycznej.Na efekty nie trzeba długo czekać.Polecam:)

BETAINA nawilża łagodniej niż woda

Użytkownik: Anieszka Dziczek

Data dodania: 3 lutego 2015

Treść: Betaina to podstawowy składnik w moich płynach micelarnych i tonikach.Już w stężeniu 3% daje odczuwalne uczucie nawilżenia.Płyny i toniki z tym składnikiem są naprawę łagodne i nie podrażniają delikatnej skóry wokół oczu.produkt godny uwagi i polecenia a w dodatku cena też jest atrakcyjna.

EKSTRAKT Z ARNIKI na pajączki i obrzęki

Użytkownik: Anieszka Dziczek

Data dodania: 3 lutego 2015

Treść: Jeden z moich ulubionych ekstraktów,który stosuję w kremach pod oczy w połączeniu z kofeiną.Pięknie likwiduje cienie pod oczami,opuchliznę jak i zmęczenie oczu.Sprawdza się również w tonikach i kremach dla cery naczyniowej.Gorąco polecam.

PEPTYD alternatywa dla Botoxu

Użytkownik: Kasia

Data dodania: 30 stycznia 2015

Treść: Niewątpliwie działa!

ARGININA odbudowuje skórę i włosy

Użytkownik: Ale Aleksandra

Data dodania: 28 stycznia 2015 10:49

Treść: Argininę z powodzeniem stosuję w maskach do włosów. Użyłam jej też do bezolejowego lotionu wzmacniajàcego włosy, bo bardzo mi wypadały. W lotionie efekt jej działania trudno mi określić, bo użyłam sporo substancji aktywnych. Po masce włosy nie puszà się, łatwo się rozczesujà i układajà, sà lśniàce i bardzo przyjemne w dotyku. Z pH nie ma problemu, bo raz uregulowane sprawdziłam dla pewności po 10-ciu dniach, po ok. miesiàcu i przed chwilà, po około dwóch miesiàcach i jest stabilne. W lotionach i balsamach do włosów reguluję pH do poziomu 4,5 aby zamknàć łuski. Na pewno użyję argininę do balsamu do włosów i wypróbuję w balsamie lub kremie do ciała - bardzo jestem ciekawa efektów.

WSKAŹNIK pH

Użytkownik: Ale Aleksandra

Data dodania: 28 stycznia 2015 09:53

Treść: No, bez nich nie da się obejść jeśli używamy produktów kwaśnych czy zasadowych typu mocznik czy carbomery, bo papierki jednobarwne owszem, tańsze ale nie dajà dokładnego odczytu.

PROFESJONALNY PŁYN DO DEZYNFEKCJI derma rollera

Użytkownik: Ale Aleksandra

Data dodania: 28 stycznia 2015 09:46

Treść: Niezastàpiony tam, gdzie nie da się dezynfekować wrzàtkiem.

L-CYSTYNA podstawa zdrowych włosów

Użytkownik: Ale Aleksandra

Data dodania: 28 stycznia 2015 09:44

Treść: L-Cystyna z Beautyever nie śmierdzi siarkà, co jest jej ogromnym plusem bo nikt nie chce chodzić z włosami o zapachu zgniłego jaja. Nie opanowałam jeszcze skutecznego jej rozpuszczania, pozoztaje mi na dnie butelki z lotionem jako osad. Muszę jeszcze poeksperymentować lub poszukać porady.

KOFEINA termogenik zwalcza tłuszcz i celullit

Użytkownik: Ale Aleksandra

Data dodania: 28 stycznia 2015 09:31

Treść: Niezbędna w produktach pod oczy i antycelulitowych. Stosuję od dawna i stosować będę.

TRIPEPTYD zwalcza każdy rodzaj zmarszczek

Użytkownik: Ale Aleksandra

Data dodania: 28 stycznia 2015 09:27

Treść: Działa! Może to tylko moja sugestia, ale już po tygodniu stosowania kremu z Tripeptydem (4%) moje zmarszczki zrobiły się płytsze. Zrobiłam się tak zachłanna na pozytywny efekt, że w zeszłym tygodniu ukręciłam krem z 8% peptydu - najbardziej nienawidzę tych paskudnych linii biegnàcych od skrzydełek nosa do ust - uparłam się, aby je spłoycić. Oczywiście niewiele zdziałamy bez cierpliwego i systematycznego rozmasowywania naszym kremem tych paskud-zmarszczek.

HYDROLAT Z KOCANKI WŁOSKIEJ na naczynka

Użytkownik: Ale Aleksandra

Data dodania: 28 stycznia 2015 09:17

Treść: Używam namiętnie wyciàg z kocanki dodajàc go do toników czy kremów oczyszczajàcych i zabezpieczajàcych przed wypryskami. Bardzo się więc ucieszyłam gdy Beautyever dodał ten hydrolat do swojej oferty. Idealny nie tylko do produktów do twarzy, ale i na pryszczyki, które potrafià pojawić się na plecach. Użyję go też do kremu na pękajàce naczynka jak tylko skończę ten, który właśnie stosuję.

PALMITYNIAN CETYLU natłuszczający emulgator

Użytkownik: Ale Aleksandra

Data dodania: 28 stycznia 2015 09:05

Treść: Cieszę się, że mogę kupić ten produkt w polskim sklepie. Palmitylian Cetylu używam w kremach do twarzy, które to lubię emulgować za pomocà MetHylglucose Sesquistearate + Cetyl Alkohol lub Cetearyl Alkohol + Cetyl Palmitate. Pomaga mi trzymać emulsję, gdy faza C kremu jest bardzo bogata a właśnie takie kremy lubię. Nadaje gęstości bez konsekwencji w postaci nadmiernego oblepiania skóry przez krem i białych smug przy rozsmarowywaniu produktu (oczywiście, jeżeli nie przesadzimy z ilościà)a krem dzięki niemu wydaje się lekki, miękki i przyjemny w stosowaniu. Trzeba tylko mieć na uwadze, że Palmitynian zagészcza jeszcze przez kilka następnych dni po wykonaniu emulsji, więc krem na drugi dzień, czy po tygodniu od wykonania będzie bardziej gęsty niż zaraz po ukręceniu.

SZKIEŁKO ZEGARKOWE wygodne mieszanie

Użytkownik: Kasia

Data dodania: 27 stycznia 2015

Treść: Fajne do "szybkiego mieszania", choć mogłoby być trochę większe.

BETAINA nawilża łagodniej niż woda

Użytkownik: Danijela S

Data dodania: 24 stycznia 2015

Treść: Adding this to my shampoo made it just wonderful, gentle ald with great soft hair.

PROFESJONALNY PŁYN DO DEZYNFEKCJI derma rollera

Użytkownik: Małgorzata Wałdoch

Data dodania: 2 grudnia 2014

Treść: Wydajny i bezpieczny.

HYDROLAT RÓŻANY regeneruje, no i ten zapach

Użytkownik: Małgorzata Wałdoch

Data dodania: 2 grudnia 2014

Treść: Uwielbiam ten zapach. Stosuję jako mgiełkę do twarzy. Doskonale odświeża

BUTELKA biała 100 ml z rozpylaczem

Użytkownik: Krystyna Brzecka

Data dodania: 1 grudnia 2014 10:31

Treść: Mam takie butelki są doskonałe,trwałe i maja równomierną mgiełkę

KWAS KOJOWY przebarwienia precz!

Użytkownik: Małgorzata Wałdoch

Data dodania: 1 grudnia 2014 01:45

Treść: Nie mogłam w to uwierzyć, ale nie mam piegów!!!! Na pewno to zasługa tego kwasu tak więc polecam

VOLUPLUS czasami tłuszczyk jest potrzebny

Użytkownik: Małgorzata Wałdoch

Data dodania: 1 grudnia 2014

Treść: Na pewno działa, ale trzeba trochę poczekać i być systematycznym. Po wielomiesiecznym stosowaniu widzę niewielkie uniesienie policzków

GLUKONOLAKTON bardzo łagodny kwas

Użytkownik: Klaudia

Data dodania: 29 listopada 2014

Treść:

Łagodny i skuteczny, oczyścił moją skórę z zaskórników. Niestety skóra się przyzwyczaja, więc należy robić przerwy. Nie zauważyłam znacznego łuszczenia się skóry przy stężeniu 10% - jedynie na początku i to delikatnie. Nie podrażnia. Łatwo się rozpuszcza, ale trzeba dobrze ustawić pH, bo lubi się ono zmieniać. Na pierwszą przygodę z kwasami jak najbardziej polecam.

KWAS MIGDAŁOWY peeling na lato

Użytkownik: Klaudia

Data dodania: 29 listopada 2014

Treść: Trudno się rozpuszcza przy stężeniu 10%; podrażnił moją skórę - przesuszył ją. Nie zauważyłam pozytywnych efektów oprócz oczyszczenia zaskórników otwartych na nosie.

KWAS MIGDAŁOWY peeling na lato

Użytkownik: Agnieszka T

Data dodania: 8 listopada 2014

Treść:

Stosuję do peelingu raz na 2-3 tygodnie. Ładnie złuszcza,nie podrażnia. Prosty w użyciu dla laików, a efekt jak z salonu:) Chętniedo niego wracam! 

OLEJ Z KIEŁKÓW PSZENICY odmładza

Użytkownik: Agnieszka T

Data dodania: 8 listopada 2014

Treść: Idealnie odżywia skórę na twarzy. Pięknie działa na skórę pod oczami. Poza tym jest moim hitem w olejowaniu włosów-zamiast jedwabiu do ujarzmiania końcówek jak również jako dodatek do masek. Polecam!

COLOSTRUM najlepiej odmładzajaca natura

Użytkownik: Wiola

Data dodania: 1 listopada 2014

Treść:

Colostrum otrzymałam jako produkt gratisowy do zamówienia.Po rozpuszczeniu w wodzie uzyskałam żółtawy płyn o dziwnym zapachu, kleisty w dotyku. W takiej postaci dodałam go do kremu na noc. Rano skóra wyglądała na wyraźnie nawilżoną i gładką. Plus za to,że nie zapycha. 

MASŁO SHEA doskonale nawilża

Użytkownik: Wiola

Data dodania: 1 listopada 2014

Treść:

Doskonale sprawdza się jako nawilżacz do suchej i popękanej skóry stóp. Gruba warstwa masła,ciepłe skarpetki a rano stópki są niesamowicie miękkie. Znikają zgrubienia i odciski.Użyty w w taki sam sposób na skórę twarzy nieco ją wysuszył.

OLEJ SEZAMOWY wyjątkowa miękkość

Użytkownik: Wiola

Data dodania: 1 listopada 2014

Treść: Po olejku konopnym, to mój absolutny faworyt wśród olejków do włosów.Fajnie działa na moje przesuszone końcówki -szybko się wchłania,jest lekki ale mimo to nie spływa z włosów i ich nadmiernie nie obciąża. Nie wiem jeszcze jak się sprawdza w kuchni,ale w najbliższym czasie na pewno go wypróbuję.

HYDROLAT RÓŻANY regeneruje, no i ten zapach

Użytkownik: Wiola

Data dodania: 31 października 2014

Treść: Mój ulubiony hydrolat. Używam zamiast wody do maseczek z glinki, a także do serum z wit.C i kwasem hialuronowym. Stosuję też samodzielnie jako tonik. Delikatnie nawilża i pozostawia skórę aksamitnie miękką.

HYDROLAT RÓŻANY regeneruje, no i ten zapach

Użytkownik: Beata Rokicka

Data dodania: 12 sierpnia 2014

Treść: Hydrolat z róży wspaniale odświeża cerę (otrzymałam go w plastikowym pojemniku z atomizerem, dzięki czemu używanie hydrolatu było jeszcze przyjemniejsze. Teraz przelewam do tego opakowania inne hydrolaty, uważam, że to najlepsza forma ich aplikacji). Zdecydowanie łagodzi stany trądzikowe, zmniejsza zaczerwienienia. Rozczarował mnie jedynie zapach - pachnie bardzo delikatnie, ale nie wyczułam w tym zapachu róży.

OLEJ Z ZIAREN RYŻU najlżejszy olej

Użytkownik: Beata Rokicka

Data dodania: 12 sierpnia 2014

Treść: Olej z ziaren ryżu to mój drugi ulubiony olej (zaraz po tym z pestek moreli). Jest lekki, szybko się wchłania, nie zapycha, bardzo dobrze nawilża. Cenią go również bardzo za to, że posiada naturalny filtr UV.

PEPTYD alternatywa dla Botoxu

Użytkownik: Roksana Molek

Data dodania: 20 lipca o 20:22

Treść: swietny ,produkt juz na stale zostanie ze mną :))))

KWAS HIALURONOWY 1,0% działa na dwa poziomy skóry

Użytkownik: Justyna Jung

Data dodania: 18 lipca o 14:18

Treść: Świetny dodatek w pielęgnacji. Na pewno wart wypróbowania.

HYDROLAT Z DZIKIEJ MALWY łagodzi i nawilża

Użytkownik: Justyna Jung

Data dodania: 18 lipca o 14:14

Treść: Bardzo fajny hydrolat, pozostawia skórę nawilżoną, miękką. Rzeczywiście ma dość charakterystyczny zapach, ale czuć go jedynie na waciku, po zaaplikowaniu na twarz jest niewyczuwalny.

COLOSTRUM najlepiej odmładzajaca natura

Użytkownik: Kari

Data dodania: 17 lipca 2014

Treść: Naprawdę działa i odmładza! Stosuję do sermu na noc. Rano cera jest promienna bez względu na ilość przespanych godziny ( a raczej nieprzespanych ;)). Polecam

GLUKONOLAKTON bardzo łagodny kwas

Użytkownik: Kari

Data dodania:  17 lipca 2014

Treść: Po pierwsze skuteczny a przy tym niezwykle delikatny. Nie podrażnia, równomiernie złuszcza naskórek oraz wspaniale nawilża. Poza tym tutaj dostaniemy go najtaniej (jeżeli chodzi o sklepy z półproduktami) a niczym nie różni się od innych gdzie trzeba zapłacić za tą samą ilość przynajmniej 3 razy więcej. Szczerze poleca 

HYDROLAT NAGIETKOWY leczy i oczyszcza

Użytkownik: Kari

Data dodania: 17 lipca 2014

Treść: Cudowny zapach i brak podrażnień to niewątpliwe zalety tego hydrolatu. Nawilża i uspokaja cerę, lepszy niż nie jeden drogeryjny tonik.

KWAS FITOWY 50% działa jak hydrochinon

Użytkownik: Ewa G.

Data dodania: 10 lipca 2014

Treść:

Niezbędnik przy cerze naczynkowej. Kiedy tylko moja skóra jest podrażniona stosuję 'tonik fitkowy' i po dwóch użyciach moja skóra wraca do normalnego kolorytu. Pomimo zawartości alkoholu w miksturze zupełnie nie podrażnia, czasem poszczypie trochę, ale dla tego efektu warto. Jest łatwy w obsłudze, dobrze się rozpuszcza, można go używać również w lecie. Idealny dla podrażnionych i naczynkowych skór. 

KWAS HIALURONOWY W LIPOSOMACH

Użytkownik: Ewa G.

Data dodania: 10 lipca 2014

Treść: Kupiłam dwukrotnie i miałam porównanie zarówno z kwasem 1,5% jak i ultramałocząsteczkowym. Pomimo, że jest w postaci płynnej wydaje się być dużo łatwiejszy w użytku no i przede wszystkim nie pozostawia filmu na twarzy nawet jeśli nałożymy go solo z samym olejem. Jest trochę droższy, ale warto spróbować, zwłaszcza jeśli kwas w wyższych stężeniach.

HYDROLAT OCZAROWY zmniejsza pory

Użytkownik: Beata Rokicka

Data dodania: 2 lipca 2014

Treść: Uwielbiam ten hydrolat! Stosuję jako tonik do twarzy (spryskuję nim twarz rano i wieczorem, później nakładam olej lub krem). Wspaniale wycisza cerę, nie powoduje ściągania skóry, nie wysusza. W widoczny sposób pomaga w walce z wypryskami. Zapach bardzo przyjemny. Hydrolat oczarowy zajmuje zaszczytne pierwsze miejsce na mojej hydrolatowej liście :) Polecam!

OLEJ Z PESTEK MORELI leciutki jak mgiełka

Użytkownik: Beata Rokicka

Data dodania: 2 lipca 2014

Treść: Idealny olej dla mojej cery - trądzikowej ze skłonnością do przesuszenia w niektórych miejscach. Nie zapycha, dobrze nawilża. Nadaje się pod makijaż. Stosuję na dzień, gdyż na noc potrzebuję czegoś bardziej treściwego. Szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej, lepkiej powłoczki. Polecam wszystkim!

OLEJOWA WITAMINA C nie podrażnia

Użytkownik: Magdalena F.

 Data dodania: 1 lipca 2014

Treść: Stosowałam na noc regularnie przez jakiś czas (aż jej nie zużyłam, niestety) buźka rano jest uspokojona, gładka, rozjaśniona. Niesamowita witaminka, na pewno jeszcze ją zamówię.

OLEJOWA WITAMINA C nie podrażnia

Użytkownik: Aleksandra Jambor

Data dodania: 22 maja 2014 19:40

Treść: Super witamina mieszam z olejkiem z róży,rewelacja żałuję,że kupiłam 2 g niebawem zakupie większą ilość

NANO SERUM AWS przeciwstarzeniowe

Użytkownik: Sylwia Ślebioda

Data dodania: 30 kwietnia 2014 00:26

Treść: Produkt kupiony do użycia po zabiegach z derma rolerem oraz dla podtrzymania efektów. Wybrałam go ze względu na dużą ilość składników aktywnych, łatwy w aplikacji, bardzo szybko się wchłania, niestety samo serum nie wystarczy, skóra po jego zastosowaniu jest nadal ściągnięta, dlatego konieczne jest użycie kremu nawilżającego lub olejków natłuszczających. Używam go sporadycznie (2-3 razy w tygodniu) dodatkowo ampułki AWS pod derma roller, po 4 zabiegach widzę już poprawę stanu skóry (bruzdy nosowo-wargowe delikatnie się wygładziły) i liczę na dalsze efekty :) 

SKWALEN naturalny składnik skóry

Użytkownik: Sylwia Ślebioda

Data dodania: 30 kwietnia 2014 00:17

Treść: Przyjemnie natłuszcza skórę i dobrze się rozprowadza, doskonały w połączeniu z innymi olejkami.

MGIEŁKA REGENERUJĄCA nawilżający ratunek

Użytkownik:  Sylwia Ślebioda

Data dodania: 30 kwietnia 2014 00:16

Treść: Szybka, poręczna i przede wszystkim przyjemna w użyciu :) Uwielbiam z niej korzystać po zabiegu derma rollerem oraz po kąpieli przed nałożeniem kremu. Polecam

KWAS ALFA-LIPONOWY działa na zmarszczki 

Użytkownik: Magdalena Futoma

Data dodania: 20 kwietnia 2014 21:24

Treść: Pierwsza substancja, która rozjaśniła moje cienie pod oczami! Na całą buźkę też ma bardzo dobre działanie, choć może trochę wysuszać. Uwaga - trochę szczypie, jak się go nie rozpuści.

OLEJ Z AWOKADO regeneruje i odmładza

Użytkownik: Beata Rokicka

Data dodania: 14 kwietnia 2014 09:29

Treść: Oleju z awokado używam tylko do włosów. Raz w tygodniu nakładam go od nasady, po same końce na całą noc. Wspaniale nawilża. Po zmyciu włosy są miękkie, sypkie i gładkie. Doskonale nadaje się również na końcówki - po każdym myciu (na jeszcze wilgotne końce) wmasowuję trzy krople olejku. Końcówki są nawilżone, wygładzone i sprężyste. Odpowiednia ilość oleju nie przetłuszcza włosów. Olej z awokado jest niezwykle wydajny. Polecam!

 

TRIPEPTYD zwalcza każdy rodzaj zmarszczek

Użytkownik: agnieszka szynder

Data dodania: 1 kwietnia 2014 23:49

Treść: polecam sprawdzone dziala,extra lifting

PEPTYD alternatywa dla Botoxu

Użytkownik: agnieszka szynder

Data dodania: 1 kwietnia 2014 23:47

Treść: polecam kazdemu kto chce cofnac zegar to dziala naprawde !!!!! efekty sa spektakularne!!!' rewelacja zmarszczki wygladzone o 20% juz po 6 tyg ja stosuje to juz 1rok i zapewniam 7 lat do tylu tak twierdza wszyscy

KWAS HIALURONOWY 2,5% najlepszy na rynku

Użytkownik: agnieszka szynder

Data dodania: 1 kwietnia 2014 23:41

Treść: super polecam baaardzo przy regolarnym stosowaniu twarz robi sie doskonale nawilzona !!!!

DERMA ROLLER DTS wibracyjny 0,50 mm

Użytkownik: Sylwia Ślebioda

Data dodania: 28 marca 2014 22:13

Treść: Derma roller kupiłam do użytku domowego, użyłam go dopiero raz i mogę śmiało stwierdzić, że uczucie towarzyszące zabiegowi można nazwać co najwyżej dyskomfortem, na pewno nie bólem, (nie wiem czy jest to zasługa wibracji, ponieważ nigdy nie używałam rollera manualnego). Roller ma małą głowicę dzięki czemu bez problemu można dotrzeć nim w ciaśniejsze miejsca np. między nosem a ustami. Zabieg wykonałam wieczorem, po zabiegu skóra była zaczerwieniona, ale nie tak bardzo jak się obawiałam, do rana zaczerwienienie znacznie się zmniejszyło i bez problemu przykrył je podkład. O efektach niestety nie mogę nic powiedzieć, ponieważ ze zrozumiałej przyczyny na razie ich nie widać :)

EKSTRAKT Z KORY BIAŁEJ WIERZBY 15% salicyny

Użytkownik: Magdalena Futoma

Data dodania: 23 marca 2014 23:53

Treść: Mam cerę trądzikową i muszę przyznać, że ten ekstrakt naprawdę działa! Sera z nim doskonale się wchłaniają, nowe wypryski się nie pojawiają (no chyba, że hormonalne). Jest moim ulubieńcem.

OLEJOWA WITAMINA C nie podrażnia

Użytkownik: Aneta Łazuga

Data dodania: 13 marca 2014 00:17

Treść: Rewelacyjna witaminka,jeżeli potrzebuje żeby rano skóra wyglądała na rozjaśnioną to dodaje kropelkę do frakcji oleju sojowego,dla mnie najlepszy duet(cera mieszana):)

NIEZMYDLALNA FRAKCJA SOJOWA 60% steroli

Użytkownik: Aneta Łazuga

Data dodania: 13 marca 2014 00:12

Treść: Produkt rewelacyjny dla mieszanej cery z problemami+30.Problem kupnych kosmetyków to zatykanie porów albo wysuszenie skóry ,tu takie zjawisko nie występuje -jest idealnie

VOLUPLUS czasami tłuszczyk jest potrzebny

Użytkownik: Katarzyna Rosner-Michajłowicz

Data dodania: 27 stycznia 2014 15:56

Treść: Używam na twarz pod derma roller. Świetnie radzi sobie ze zmarszczkami na czole i bruzdami idącymi od nosa do ust. Nawet bez nakłuwania widac efekty

OLEJ Z ZIAREN RYŻU najlżejszy olej

Użytkownik: Ewa Grodzka

Data dodania: 24 stycznia 2014 09:46

Treść: Potwierdzam słowa poprzedniej recenzentki, olej rzeczywiście jest lekki i niezapychający a pomimo tego fajnie nawilża skórę nie pozostawiając tłustego filmu. Wszystkie oleje z beautyever dostaje się w butelkach z ciemnego szkła z zakraplaczem, co gwarantuje dłuższą świeżość oleju i dokładne dozowanie. Jest to jeden z podstawowych olei w kremach do twarzy, które robię. Polecam wszystkim z cerą mieszaną, tłustą czy skłonną do zaskórników.

SPIRULINA ma wszystko co lubimy

Użytkownik: ewelina kudyba

Data dodania: 14 stycznia 2014 11:19

Treść: Super wygładza włosy ja najczęściej dodaje ją do maski do włosów .Włosy są po niej dobrze nawilżone i błyszczące.Jeśli chodzi o twarz to ummie lepiej sprawdza się glinka bentonitowa .

GLINKA BENTONITOWA zwęża i czyści pory

Użytkownik: ewelina kudyba

Data dodania: 14 stycznia 2014 10:59

Treść: Glinka jest rewelacyjna używam ja i moja mama , po nałożeniu glinki skora jest jest dobrze nawilżona i "lekko rozświetlona".

D-PANTHENOL ratunek na upalne dni

Użytkownik: ewelina kudyba

Data dodania: 14 stycznia 2014 10:52

Treść: Bardzo dobry produkt włosy po nim stają się gładkie, miękkie i błyszczące. Ja przeważnie dodaje do maski do włosów 3- 4 krople,ale można dodawać tez do szamponów.

NIACYNAMID odmładzająca witamina

Użytkownik: Agnieszka Tracz

Data dodania: 5 stycznia 2014 18:38

Treść: Gdybym nie przetestowała, nie uwierzyłabym. Działa! wygładza, rozświetla. Nawet jako dodatek do prostego hydrolatu, wody różanej, ba, zwykłego ziołowego naparu! Odejmuje lat, dodaje blasku!

EKSTRAKT Z KRWAWNIKA redukuje pory i zmarszczki

Użytkownik: Agnieszka Tracz

Data dodania: 5 stycznia 2014 18:35

Treść: Łatwy w stosowaniu i co ważniejsze działający. Nadaje się do wszystkich maseczek, mgiełek serów.

MASŁO SHEA doskonale nawilża

Użytkownik: Agnieszka Tracz

Data dodania: 5 stycznia 2014 18:34

Treść: Jako dodatek do masek do włosów działa super- nawilża, wygładza, odżywia. Polecam

GLUKOMANNAN likwiduje świecenie tłustej skóry

Użytkownik: Ewa Grodzka

Data dodania: 29 grudnia 2013 12:26

Treść: Składnik niezbędny w każdym kremie tworzonym bez emulgatora dla młodej, kapryśnej cery. Świetnie zagęszcza konsystencję, krem nie roluje się tak jak przy użyciu gumy ksantanowej więc zamieniam gumę na glukomannan. Młodszy brat mówi, że 'ma mniej smalcu na nosie' a to pewnie przez dodanie glukomannanu.

HAIR GROWTH DELAYER skutecznie usuwa włoski

Użytkownik: Ewa Grodzka

Data dodania: 29 grudnia 2013 12:22

Treść:  Kupiłam do przetestowania czy będzie skuteczniejszy niż dihydromirycetyna, którą używałam już od jakiegoś czasu i stwierdzam, że rzeczywiście działa. Na moje owłosienie działa nawet skuteczniej :), zeszłam z codziennego golenia nóg do jednego w tygodniu a to duża różnica. Włosów jest zdecydowanie mniej, myślę,że po 3 miesiącach codziennego stosowania zostało ich może 10 % i są dużo słabsze. Szczerze polecam, bo te składniki działają.

SPIRULINA ma wszystko co lubimy

Użytkownik : Agnieszka Tracz

Data dodania: 2 grudnia 2013 18:48

Treść: Zielony śmierdziuszek. Zapach specyficzny, ale po kilku zastosowaniach efekt oczyszczenia wynagradza nam wszystko. A później to można go już tylko polubić. Kolor niesamowity. Łączony z glinkami, maseczkami gotowymi działa tak samo dobrze.

HYDROLAT NAGIETKOWY leczy i oczyszcza

Użytkownik: Agnieszka Tracz

Data dodania: 2 grudnia 2013 18:44

Treść: Słodki zapach nagietka. Przynosi ulgę przy podrażnieniach. U mnie nie jest na pierwszym miejscu, ale na pewno do niego kiedyś wróce . Ładnie działa dodany do glinki.

HYDROLAT OCZAROWY zmniejsza pory

Użytkownik: Agnieszka Tracz

Data dodania: 2 grudnia 2013 18:40

Treść: Moja cera - mieszana, zmęczona i 25+ pokochała go od pierwszego.. nałożenia:) Zapach ziołowy, przyjemny. Używałam jako toniku, dodatku do mgiełek, maseczek. Zauważyłam, iż przy nieumiejętnym stosowaniu i pryskaniu mgiełki w okolice oczu, wywołuje dyskomfort, suchość oka. Ale to nie wina produktu. Polecam przy cerze ze skłonnością do wyprysków. Trzeba wypróbować.

EKSTRAKT Z LUKRECJI goi i wybiela

Użytkownik: Ewelina Urbańska

Data dodania: 2 grudnia 2013 17:37

Treść: Dodałam do toniku laktobionowego. Efekty widoczne już po 2 dniach - nawilżona skóra, bez podrażnień i bez tzw. suchych skórek. Polecam:)

SPIRULINA ma wszystko co lubimy

Użytkownik: Katarzyna Dawid

Data dodania: 2 grudnia 2013 14:54

Treść: Nadaje sie rowniez do kremow dla cery naczynkowej do zamaskowania zaczerwien - dodajac odrobinke uzyskamy lekko zielony odcien. Jest to na pewno zdrowsze niz syntetycznie barwione kremy

EKSTRAKT Z OWOCÓW RÓŻY 70% witaminy C

Użytkownik: Katarzyna Dawid

Data dodania: 2 grudnia 2013 12:16

Treść: Lagodzi zaczerwienienia i pomaga na naczynka

INOZYTOL likwiduje pęknięte naczynka

Użytkownik: Katarzyna Dawid

Data dodania: 2 grudnia 2013 12:13

Treść: Bardzo dobrze lagodzi pajaczki i minimalizuje zaczerwienienia skory. Czy bedzie jeszcze dostepny?

BETAINA nawilża łagodniej niż woda

Użytkownik: Katarzyna Dawid

Data dodania: 2 grudnia 2013 11:50

Treść: Dostalam jako gratis do zamowinie i jestem za to bardzo wdzieczna, bo naprawde dziala! Dobrze sie rozpuszcza i doskonale nawilza! :)

NIEZMYDLALNA FRAKCJA SOJOWA 60% steroli

Użytkownik: Katarzyna Dawid

Data dodania: 2 grudnia 2013 11:22

Treść: Swietnie matuje, pozwala pozbyc sie tradziku a takze poszerzonych naczynek. Na mojej skorze tlustej a jednoczesnie tradzikowej sprawdzil sie rewelacyjnie!

SPIRULINA ma wszystko co lubimy

Użytkownik: Zofia Szleszyńska

Data dodania: 15 listopada 2013 18:37

Treść: Cudowna maseczka.Cera wygladzona pięknie nawilzona.Zapach wcale nie taki straszny,do tego bardzo wydajna.

ŁYŻECZKA 5 m 

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 15 października 2013 19:28

Treść: Bardzo przydatna, pomagała mi gdy chciałam dobrać odpowiednie stężenie kwasu w mlekowym toniku.

OLEJ Z KIEŁKÓW PSZENICY odmładza

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 15 października 2013 19:26

Treść: Jest to drugi najlepszy olej, zaraz po ryżowym, który świetnie się sprawdził na mojej skłonnej do zapychania cerze. Razem z siostrą go stosowałyśmy i możemy go szczerze polecić. Drobne ranki się zagoiły, koloryt cery się wyrównał i co najważniejsze jak juz wspomniałam nie zapchał :)

OLEJ Z ZIAREN RYŻU najlżejszy olej

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 15 października 2013 19:24

Treść: Poprosiłam moją siostrę, gdy robiła tu zakupy, żeby do koszyka wrzuciła mi ten olej, bo naczytałam się o jego fajnych właściwościach. I faktycznie jest bardzo lekki, zarówno u mnie jak i u mojej siostry nie spowodował zapychania, nawilżył buzię i wyrównał jej koloryt. Jeśli ktoś się boi zapychania to ten olej jak i z kiełków pszenicy tego nie spowoduje.

OLEJ MAKADAMIA dla dojrzałej skóry

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 14 października 2013 15:45

Treść: Świetnie sprawował się wymieszany z kwasem hialuronowym i ekstraktem z jagód goi. To jest taka moja profilaktyka przeciwzmarszczkowa. Dodatkowo nakładałam go na włosy, które bezgranicznie go pokochały. Miękkie, elastyczne i nawilżone. W dodatku był bardzo wydajny.

OLEJ JOJOBA olej nadający się na dzień

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 14 października 2013 15:43

Treść: Jest bardzo lekki, nie powodował u mnie zapychania porów. Częściej jednak niż do twarzy używałam go do włosów. Wystarczyło zaledwie pare kropel, żeby ujażmić i dociążyć moje włosy, które tylko na tym zyskiwały.

OLEJ SHEA jeszcze aktywniejszy

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 14 października 2013 15:42

Treść: Zrobiłam sobie takie serum olejowe z tym masełkiem i muszę przyznać, że świetnie nawilżył mi skórę. Czekam tylko, aż w sklepie będzie masło kakaowe, żeby razem z shea zrobić napad na rozstępy ! :)

HYDROLAT NAGIETKOWY leczy i oczyszcza

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 14 października 2013 15:40

Treść: Uwielbiam hydrolaty, są lepsze niż typowe drogeryjne toniki, bo nie wyrządzają skórze krzywdy. Tu bardzo spodobał mi się zapach, więc rytualny wieczorny zabieg oczyszczający stał się dla mnie przyjemnością.

HYDROLAT OCZAROWY zmniejsza pory

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 14 października 2013 15:38

Treść: Do codziennego stosowania jako tonik jest świetny. Miałam oczyszczoną i gładką buzię, większość wyprysków zniknęła. Stosowałam także do maseczek i też świetnie się sprawdzał.

KWAS MLEKOWY nawilża i złuszcza 

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 14 października 2013 15:36

Treść: Używałam go w tonikach, raz przesadziłam ze stężeniam i zaczęłam się mocno złuszczać - ale nie załuję, bo miałam potem rewelacyjną, nową i delikatną skórę :)

 

EKSTRAKT Z OWOCÓW RÓŻY 70% witaminy C

 

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 14 października 2013 15:35

Treść: I ten gość wylądował u mnie w koszyku, ponieważ chciałam łagodnie rozjaśnić przebarwienia. I rzeczywiście pomógł. Najczęściej stosowałam go w maseczkach i kremach.

 

EKSTRAKT Z JAGÓD ACAI potężny antyoksydant

 

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 14 października 2013 15:34

Treść: Kupiłam go, ze względu na jego wielofunkcyjne działanie. Łączę go z kwasem hialuronowym i olejkiem awocado. Moja skóra zyskała ładny koloryt i nawilżenie. Na pewno będzie on stałym bywalcem mojej kosmetyczki.

 

EKSTRAKT Z CENTELLA ASIATICA anti-ageing

 

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 14 października 2013 15:31

Treść: Bardzo lubię ekstrakty, miałam ich już naprawdę sporo. I ten znalazł się w moim koszyku. Dodawałam go najczęściej do maseczek i bardzo dobrze się sprawował - nawilżona, uspokojona cera bez podrażnień.

 

OLEJ Z AWOKADO regeneruje i odmładza

 

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 14 października 2013 15:28

Treść: Świetny i głębo konawilżający olej. Odżywił moje włosy - szczególnie wysuszone końcówki. Często też nakładałam go pod oczy, także służył jako dodatek do kremów i maseczek. Na pewno znajdzie się w moim koszyku jeszcze nie jeden raz :)

 

NIACYNAMID odmładzająca witamina

 

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 14 października 2013 15:27

Treść: U mnie dobrze się sprawował jako dodatek do maseczek i toników. Wyblakły mi przebarwienia na twarzy z czego jestem bardzo zadowolona :)

 

ALOES 200x koncentrat naturalnie nawilża

 

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 14 października 2013 15:26

Treść: Fajny wielofunkcyjny produkt. Dodawałam go do płukanek, kremów, kwasy hialuronowego, balsamów, maseczek i sprawował się rewelacynie. Niwelował podrażnienia i nawilżał.

adowolona :)

 

KWAS HIALURONOWY 1,5% nowa, lepsza formuła

 

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 14 października 2013 15:25

Treść: Mam cerę skłonną do zapychania. Przetestowałam chyba wszystkie możliwe kremy, ale żaden się nie sprawdził. Kwas hialuronowy jest leciutki i nie spowodował zapchania, dodawałam do niego różne ekstrakty, aloes i świetnie się u mnie sprawdzał.

MOCZNIK odbudowuje barierę ochronną

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 14 października 2013 15:23

Treść: Miałam wykorzystać go do balsamu do ciała w celu nawilżenia, ale jak to zwykle u mnie bywa złapało mnie małe lenistwo :) więc postanowiłam zużyć go do płukanek do włosów. Jaka szkoda, że wzięłam go tak mało ! Moje włosy były nawilżone, błyszczące i elastyczne. Przy następnym zamówieniu na pewno wezmę większą pojemność :)

SPIRULINA ma wszystko co lubimy

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 14 października 2013 15:20

Treść: Mały śmierdziel :) ale to co zrobiła z moją cerą to istan bajka ! cera ładnie wygłądzona, przebarwienia wyblakły, a pory zostały zwężone. To jedna z moich ulubionych maseczek do twarzy !

OLEJ ARGANOWY działa przeciwzmarszczkow

Użytkownik: Magdalena Czaja

Data dodania: 2 października 2013 17:30

Treść: Uwielbiam olej arganowy - na moje suche końcówki był zbawieniem, po jego zastosowaniu były elastyczne, gładkie i miękkie. Często też nakładałam go na buzię i pod oczy. Stała się nawilżona i gładka, a po jakimś czasie ładnie poprawił się jej koloryt.

SPIRULINA ma wszystko co lubimy 

Użytkownik: Natalia Klimczak

Data dodania: 27 sierpnia 2013 22:05

Treść: maseczka jest rewelacyjna, bardzo ją uwielbiam tylko trzeba pamięta aby po nałożeniu twarz spryskiwać wodą żeby nie zaschła, czasami dodaję też spirulinę do gotowej maski do włosów tez sprawdza się świetnie 

KOENZYM Q10 podstawa kuracji anti-aging 

Użytkownik: Ewa Grodzka

Data dodania: 24 sierpnia 2013 22:46

Treść: Jeden z moich ulubionych składników w kremach do twarzy. Pomimo dość 'ciężkiej obsługi' poprzez rozpuszczanie w określonej temperaturze warto się warto się pobawić. Skóra wręcz promienieje i domaga się kolejnej porcji kremu z koenzymem. Polecany zarówno jako antyoksydant dla młodej skóry jak i dla pań starszych. W moich mazidłach składnik obowiązkowy w każdym kremie na noc.

HYDROLAT NAGIETKOWY leczy i oczyszcza 

Użytkownik: Patrycja

Data dodania: 26 maja 2012 17:56

Treść: Jak dla mnie świetny hydrolat, cudownie wpływa na moją naczynkową cerę. Używam go codziennie przed snem, pełni u mnie funkcję toniku, m.in. do demakijażu. Sprawdza się rewelacyjnie. 

PEPTYDY BRĄZUJĄCE zamiast plaży

Użytkownik: Angelika

Data dodania: 23 maja 2012 12:02

Treść: Od dziś zaczynam z peptydem brązującym. Dam znać jak efekty :)

NIEZMYDLALNA FRAKCJA SOJOWA 60% steroli 

Użytkownik: Agnieszka Majewska

Data dodania: 14 maja 2012 11:53

Treść: Strzał w 10 :-) Próbowałam znaleść coś co złagodzi rumień i pozwoli choć na troche zmatowić skórę pod makijażem - sparwdza sie :-)

MLECZAN SODU 

Użytkownik: Agnieszka Majewska

Data dodania: 14 maja 2012 11:49

Treść: Niesamowity :-) świetnie nawiżla! Dziekuję bardzo za możlwiość przetestowania mleczanu. Sama pewnie bym się na niego nei zdecydowała - teraz wiem, że na stałe z kwasem hialuronowmym zagoszczą w mojej pielegnacji :-) Swietny do alsamów, kremów, oleku ( moje skórki przy paznokciach pokochały mleczan + oliwke :) ) Polecam!

NIEZMYDLALNA FRAKCJA SOJOWA 60% steroli 

Użytkownik: Agnieszka Turska

 Data dodania: 8 kwietnia 2012 21:26

Treść: Mam cere mieszaną, dlatego frakcja sojowa jest dla mnie idealna. Tu gdzie trzeba nawilża, a w strefie tłustej na długo matowi. 

ROLLER DTS z wymienną głowicą 0,50mm

Użytkownik: Agnieszka Turska

Data dodania: 7 kwietnia 2012 08:25

Treść: Rewelacyjny produkt!!! Solidna konstrukcja, igiełki idealne. Po przyzwyczajeniu skóry do 0.5 mm dokupię dodatkowo samą głowicę 1.00 mm na cellulit. Możliwość wymiany samej głowicy to nastepny plus tego modelu.

ELASTYNA niedoceniony składnik 

Użytkownik: Marlena Adach Domagała

Data dodania: 29 listopada 2011 14:39

Treść: dodaję do płynu do spryskiwania włosów i zmiękcza ładnie włos, są elastyczne

BETAINA nawilża łagodniej niż woda

Użytkownik: marla

Data dodania: 2011-11-29 14:37:31

Treść: naprawdę działa, dałam do balsamu i kremu faza wodna i ładnie się smaruje nawet, ale faktycznie trzyma wilgoć na skórze..polecam

 

 

 

Dlaczego warto poprawiać kosmetyki sklepowe?

Półprodukty i surowce kosmetyczne

Rynek kosmetyczny, zwłaszcza w ostatnich latach prężnie się rozwija i silnie ewoluuje, a oczekiwania konsumentów stale zmieniają się i rosną. WIĘCEJ

Współpraca z blogerkami kosmetycznymi

Zapraszamy do współpracy blogerki    więcej...      

 

 

Wersje językowe

Koszyk

produktów:: 0

wartość:: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Bezpłatna wysyłka

BEZPŁATNA WYSYŁKA 

OD 299 PLN

zobacz..

Certyfikat

Opinie klientów

OPINIE

KLIENTÓW

 

Sklep internetowy Shoper.pl